RÓLUNK
Az eFeF Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft. baromfihús tovább-feldolgozásával, csirke- és pulykahús alapanyagú készítmények gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A pécsi székhelyű, osztrák-magyar tulajdonú cég 1992-ben alakult. 2002-ben az osztrák Glatter GmbH eladta üzletrészét a szintén osztrák Wech-cégcsoportnak, a magyar tulajdonrész pedig a managementnél maradt. Cégünk filozófiájanak középpontjában a vevő áll, ezért a legjobb alapanyagokból, modern technológiával, megalapozott szakmai tudással és megfelelő minőségbiztosítással készítjük termékeinket amelyeket hetven százalékban a belföldi piacon értékesítjük. Hazai partnereink között a multinacionális vállalatok, a nagykereskedések és a kis, „sarki” boltok egyaránt megtalálhatók. Az Európai Unióba, illetve az azon kívüli piacra irányuló export aránya harminc százalék, amelynek további növelése a cég piaci célkitűzései közé tartozik. Az eFeF Kft. fő tevékenységi köre a baromfihús-készítmények gyártása, melyek széles választéka hozzáadott szója, ízfokozó és sertéshús-származék nélkül készül. A fő termékcsoportok a virslik, a rúd és szeletelt kiszerelésben forgalmazott párizsik, sonkafélék, főtt-füstölt és aszpikosok termékek. A sajtos párizsi kivételével valamennyi termékük glutén- és laktózmentes. A cég értékesítési portfóliójában megtalálhatók a friss és fagyasztott baromfihúsok, a fűszerezett csirke- és pulykahúsok, valamint gyros és kebap készítményeket is forgalmaznak. Az eFeF Kft. termékei széles választékával a tudatos és minőségi táplálkozásra törekvő fogyasztók igényeit szeretné kielégíteni, épp ezért gondosan kiválasztott gyártóktól szerzi be a legjobb minőségű alapanyagokat és természetes fűszereket használ. Kiemelt figyelmet fordít a biztonságos élelmiszer-előállításra, ennek érdekében a HACCP irányelvek keretei között az IFS Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány előírásai szerint működteti a termékgyártást. Az eFeF Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft. a HU 126-os EU ellenőrzési számmal rendelkezik. Az eFeF Kft. korszerű gépi technológiák alkalmazásával, modern csomagolások bevezetésével, a választék folyamatos bővítésével igyekszik a fogyasztók igényeinek megfelelni. A magas hozzáadott értéket képviselő sonkák termékcsaládját egyedi ízvilággal egészítettük ki: a paprikás, spárgás, mézes-fokhagymás, borsos, diós bevonatú sonkák a modern táplálkozási szokások elvárásainak megfelelően készülnek.
GMO-mentes
A folyamatos termék fejlesztés részeként 2015-ben ALPI márkanév alatt vezettük be GMO-mentes baromfihúsból készült termékeinket. A baromfiállomány tenyésztése gondos neveléssel, állatorvosi felügyelet mellett történik, a csirkéket minimum ötven százalékos arányban kukoricával, a pulykákat pedig legalább 65 százalékban gabonával etetik. A felhasznált takarmány nem tartalmaz antibiotikumot, kémiai hozamfokozót, húslisztet és géntechnikailag módosított összetevőket sem. Az ALPI márkanév alatt forgalomba hozott előhűtött termékek védőgázas, tálcás kiszerelésben kaphatók, 2015 szeptemberétől pedig a GMO-mentes húskészítmények gyártása is elkezdődött.Az eFeF Kft. stratégiáját a rugalmasság, a biztonság, a minőség hármas egysége határozza meg – szem előtt tartva a mondást: ”azzá válsz, amit megeszel.” Az elmúlt években az egyenletes és jó minőség az eFeF-márkás termékek eladásának folyamatos növekedését eredményezte. Fontosnak tartjuk, hogy biztonságos és finom ételekkel elégítsük ki a tudatos vásárlók igényeit. Az eFeF márka értékét tovább növeli, hogy a termékek – a sajtos párizsi kivételével – jelölésköteles allergént sem tartalmaznak. A kiváló minőség előállítására kötelez a „...finomságok Pécsről” szlogenünk is.